#försnack är egentligen inget komplicerat: Jag inspireras och motiveras av att träffa intressanta människor och när jag ändå pratar med dem kan jag ju lika gärna spela in samtalet och dela med mig av det till andra? Namnet ”#försnack” kommer från en tanke om att jag och min gäst snackar upp det viktiga samtalet, det vill säga det som vårt samtal leder till. Om ”det viktiga samtalet” sen går loss i sociala medier eller i den läskiga verkligheten spelar ingen roll. Vi ger inspiration, tankar, åsikter, fakta och bränsle för egna analyser – ett klassiskt försnack helt enkelt. Jag som skriver, pratar och ligger bakom allting heter Magnus Berglund; är 24 år, nyfiken och vetgirig. På Twitter finns jag som @MarketainmentSE

Mattias Åkerberg, copywriter Please copy me

Mattias Åkerberg är copywriter, författare och föreläsare. Man kan också kalla honom för reklamkännare med stort språkintresse. Det här avsnittet av #försnack handlar om hur han tog sig från dröm till verklighet – hur han blev copywriter. Allting började för några år sedan då Mattias startade bloggen Please copy me, som snabbt tog fäste i [...]

Sports inspiration motivation journalistik nyheter media politik entreprenörskap karriär humor